Категории

Martha Graeff – модна блогерка која инспирира со својот екцентричен стил

„Авантуристички.“ – Тој збор најдобро го опишува стилот и енергијата со која зрачи популарната модна блогерка Martha Graeff. Таа е родена во Бразил а живеела на различни места ширум свето, како Италија, Германија, Англија, Турција, а моментално живее во САД. Нејзина најголема страст е визуелната уметност, модата, дизајнот, комуникацијата и патувањата, па според тоа нејзината биографија е навистина богата и забавна. Марта досега работела како стилист, тв репортер, дизајнер на фитнес колекции а особено популарност достигна како модна блогерка. Нејзиниот стил се одликува со многу колорит и впечатливи елементи, таа обожава да комбинира повеќе стилови во еден и да остане забележана. Вистинска модна икона!

Прегледи:
185
Објавено на:
25.02.2017