Категории

Масажа со змии за целосна релаксација? Да, и тоа го има! (ВИДЕО)

За грчкиот бог на медицината, Асклепиј, змиите биле свети суштества, а змии имало и во древните грчки и романски храмови за лекување.

Дали змиите имаат лековити моќи? Според Серпентеса, која веќе 15 години изведува масажи со змии, тие лекуваат, опуштаат и после масажата, секако со неотровни змии, ќе заминете посреќни.

Иако оваа масажа била вообичаена во Индонезија и Израел, таа е достапна и на други места во светот. Како на пример во Њујорк, каде и е снимено ова видео.

Прегледи:
49
Објавено на:
23.04.2018