Категории

Маж изневерил 35 жени – Сега тие ги здружија силите и го тужат

Маж кој излегувал со 35 жени и на секоја од нив и рекол дека има различен роденден, па редовно добивал подароци, бил уапсен за измама во Јапонија.

„Сериски дејтер“ , како што го нарекуваа, и кажа на секоја жртва дека сака сериозна врска за да добие подароци. Исто така, тој и кажал на секоја жена дека неговиот роденден паднал на друг датум во годината, и тие на крајот се собрале и го пријавиле во полиција. Вистинскиот роденден на Такаши е во ноември, но тој на жените им спомена други датуми.

Такаши во еден случај и рекол на својата 47-годишна љубовница дека неговиот роденден е на 22 февруари, додека друга жртва изјавила дека и рекол дека тоа е во јули. Трета жена, на возраст од 35 години, рече дека верува оти тоа било во април…

Се на се, жените ја обвинија Миагава дека ги изневерувала од подароци за роденден преку облека, до готовина во вредност од 665 фунти. Осомничениот ги запознал своите жртви додека работел за маркетинг компанија која продавала опрема за бањи. Наводно, тој целил самохрани жени и ја започнал секоја врска со сугестија дека бракот ќе биде на картичка.

Сепак, жените на крајот формираа здружение на жртви и ја пријавија Миагава во полиција во февруари. И истрагата е сеуште во тек.

Прегледи:
224
Објавено на:
02.10.2021