Мажите ги привлекуваат КОМПЛИЦИРАНИ жени – еве зошто

Поголемиот дел од жените погрешно сметаат дека поради својата комплицираност им се одбивни на мажите

Но тоа е погрешен податок.
Секогаш е послатко она што создава повеќе потреба за труд, и е комплицирано, а мажот кој се одлучува да се посвети на таква жена отвора простор за искрена љубов и неа и долука добар партнер на долга стаза.
Поголемиот дел од жените сметаат дека поради својата комплицираност им се одбивни и тешки на мажите, па мислат дека со нив тие нема да можат да излезат на крај и им е тешко да пронајдат животен партнер. Но, како што се случува обично, жените се комплицирани со причина.

Нивната комплицираност има поента, а тоа е со цел мажите да би ги раздвоиле оние жени кои се само за една ноќ и оние „вистинските“ кои ќе ги сакаат и ценат. Оние на кои ќе се посветат и ќе се трудат да им докажат дека сакаат да останат покрај нив. Таа своја способност, жените ја користат потполно инстинктивно, односно несвесно.
Мажите имаат обичај да кажат дека жените користат психолошки игри. Но вистината е дека тие всушност не се свесни дека го прават тоа, тие се водат само според своите желби сфаќања. А со тоа многу лесно откриваат дали мажите се покрај нив поради нивниот карактер и дали сакаат со нив да остварат длабока и долгорочна врска.
Коментари

[fbcomments]