Категории

Мажите открија што најмногу сакаат да чујат во кревет

Веројатно знаете и самите – еден погрешен збор за време на секс може да го расипе расположението. Но, има и звуци или зборови кои можат уште повеќе да ги разгорат страстите.

На „Редит“, мажите го споделија она што сакаат да го слушаат – и тие не се многу барани и изопачени „

Што сакаат да слушаат мажите за време на сексот?

1. Изрази на искрена радост и страст.

• „Искрен ентузијазам“.
• „Не мора ништо да кажете, доволно е да стенкате од задоволство“.
• „Страсно стенкање“.
• „Изрази на искрена страст“.

2. Реченици како:

• “Сакам гласни стенкања и дел од” валкани разговори “и молби”.
• „Сакам кога ме гледа во очи и ми вели „те молам влези во мене“ – јас целосно дивеам од тоа“.
• „Дека таа навистина ме посакува“.

3. Сè, освен ништо!

• „Се е во ред, не е важно дали се работи за валкан разговор или гласно стенкање“. Ако е мирна и тивка, тоа брзо ми го расипува расположението“.
• „Сè освен тишина“.
• “Било што. Претпочитам некои зборови, стенкање – се е во ред. Тивко е само кога не правам нешто добро…“

4. Инструкции.

• „Упатства што да прави и што сака“.
• „Некои инструкции. На пример, што е во ред со неа, а што не“.

5. Искреност.

• „Сакам да слушнам дека е сто проценти „во игра“. Не ми требаат посебни зборови или звуци. Ако стенка гласно, тоа е во ред. Едноставни и јасни инструкции како „тука!“ и „побрзо“ се одлични.
• „Не ми се допаѓа кога ме шегува и ми се смее … Таа мора да биде фокусирана на она што се случува во креветот“.

Прегледи:
290
Објавено на:
24.10.2021