Мажите родени во овие хороскопски знаци се најлоши љубовници!

Без разлика дали се себични, имаат чуден мирис или се незаинтересирани – овие хороскопски знаци се сметаат за најлоши љубовници.

 

Овен

Под совршено средената надворешност се кријат сексуални манијаци кои сакаат да бидат задоволени по секоја цена.

Стрелец

Овој знак е склон кон разни перверзии, па затоа можеби ќе помислите дека е добар во креветот. Но, во нивната перверзија и лежи главниот проблем со сексуалните партнери, бидејќи честопати играчките им се позабавни од луѓето.

Лав

Тука не станува збор за лош љубовник поради недостатокот на вештини во креветот, туку поради опседнатоста со себе. Во сексот како да е потребно да го потсетите дека во креветот постои ушта една личност освен него, која сака да ужива во сексот како и тој.

Риби

Тие се како хипиците. Нивната немарност се покажува преку лошата хигиена. Хигиената е многу важна, а доколку вашиот партнер е Риби, веројатно ќе ги искусите сите миризби.
Коментари

[fbcomments]