Мажите согласни: Вака изгледа совршената жена!

Еден сајт за запознавање направил анкета меѓу мажите и решил да открие како изгледа жената од соништата на секој маж. Анкетата опфатила 100.000 мажи кои одговарале на ова прашање.

Според нивните критериуми вака изгледа совршената жена:

  • Има плава коса
  • сини очи
  • витко тело
  • не пуши
  • сака да пие во друштво
  • има диплома

Сепак, станува збор за особини кои се врзуваат за физичкиот изглед и немаат многу врска со личноста, па затоа овој модел на совршена жена се смета за некомплетен.
Коментари

коментари