Мажот во овој хороскопски знак е најстраствен и го прави и невозможното за жената која ја сака!

Ако вашиот партнер е роден во овој хороскопски знак, тогаш сте вистинска среќничка.

Мажите во знакот на Овен се многу темпераментни и не бираат средства да ја освојат жената која им се допаѓа. Не ги интересираат мислењата на околината и најчесто доаѓаат до својата цел поради својата упорност и духовитост. Подготвен е дури и да ја посети својата драга сред ноќ само за да ја прегрне. Го користи секој момент да биде покрај неа и да ја изненади со некој убав гест.

Сакаат да доминираар да бидат апсолутни владетели на срцето на жената и слаби се на женски солзи. Тој има неверојатен авантуристички дух и подготвен е да вплови во непознати води во секој момент. Овенот е маж на кој му е потребна некоја која ќе му одговара во неговиот романтичен ентузијазам, во спротивно ќе му стане здодевно. Единствената способност да ја преболи тагата побргу од останатите знаци е неговиот двигател.
Коментари

[fbcomments]