Категории

Мечка ги поведе младенчињата на ски патека

Посетителите на руското одморалиште Краснаја Полјана крај Сочи, имаа ретка можност да снимат мечка којашто своите две младенчиња ги поведе на ски патеката.

Мечката и мечињата ја минувале падината преку патеката веднаш под ски лифтот во чијашто кабина бил и авторот на видеото.

Локалните медиуми велат дека туристите честопати наидуваат на мечки во овие области, но предупредуваат дека тие може да бидат и опасни. Така, во септември годинава спасувачките екипи од Сочи од планината морале да евакуираат група туристи, која била нападната од мечка, и притоа една туристка потешко била повредена во грбот.

https://www.youtube.com/watch?v=v_bjDbB-Rg8

Извор : Макфакс

Прегледи:
113
Категории:
Uncategorized
Објавено на:
17.12.2016