Категории

Мејкап трендови – Како да се нашминкате за новогодишните забави

За новогодишните забави блеснете со неодолив мејкап изглед

Новогодишните забави се одлична прилика да експериментирате со вашиот изглед. Ова е вистински момент за светки, колорит и смели бои. Ако сеуште не сте се одличиле каков мејкап изглед да одберете, ние ви ги споделуваме најпопуларните и најгламурозните трендови кои оваа година ги пласираа мејкап артистите и можат да ви послужат како инспирација.