Меколи Калкин на крајот на 2018 година повторно е „Сам дома“. Погледнете како изгледа денес!

„Сам дома“ претставува култен филм кој воедно е првиот синоним на новогодишните празници. За таа цел, Гугл смислија креативен начин да го промовираат својот производ со Меколи Калкин, повторувајќи ги сцените од филмот во едно поинакво издание. Погледнете за што станува збор!

1990

2018

 

1990

2018

 

1990

2018

 

1990

2018

 

1990

2018

 

1990

2018

 

1990

2018

 

1990

2018
Коментари

[fbcomments]