Чек дис аут
Search

Мелодија која што привлекува среќа во љубовта: Оваа волшебна фреквенција ви носи средба со сродната душа

Ако вашето срце копнее за љубов, слушајте ја оваа мелодија со прекрасна фреквенција за да привлечете романтична среќа!

Ви претставуваме преубава музика на фреквенција од 639 Hz, а се верува дека оваа фреквенција создава позитивна енергија насекаде околу вас и привлекува љубов.

Оваа релаксирачка мелодија која ги истакнува звуците на инструментот маримба претставува единствен тон на љубовта. Фреквенцијата на 639 Hz помага да се разбуди љубовта, да се создаде романтична врска со некого и да се зајакне врската.

Ова е фреквенција на срцевата чакра, и се верува дека поттикнува создавање на хармонични врски, помага во решавање на проблемите во разни односи (семејни, љубовни, пријателски), ве охрабрува да го направите првиот чекор и да започнете комуникација со вашата сакана личност, поттикнува разбирање, толеранција и чувства на љубов .

Додека ја слушате оваа мелодија, замислете вистинска љубовна желба и привлечете романтични вибрации!
Коментари

[fbcomments]