ВИДЕО: Станаа популарни со фаќање за гради, но сеа спремиле нешто ново …

Се сеќавате на девојките кои со својот распеан настап во автомобил и френетичко фаќање за гради добро го изнасмеаја светот? Овојпат доаѓаат со ново, исто така забавно видео. Секако, тие повторно пеат, но начинот на кој го прават добро ќе ве насмее.

Направија краток музички спот замислен како патување низ историјата на музиката. Одлично се вклопија во различните музички епохи. Секако, на крај доаѓа и неизбежниот дел – разголените гради.

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=PMpQUsQcJFg[/tube]
Коментари

коментари