Категории

Мини пунџа: Најтренди фризура кај жените, а и кај мажите

Нешто што постојано го гледаме и кај жените и кај мажите е мини пунџата.

Ја има во различни вариации, а и одговара за различни стилови. Ова се десет девојки кои имаат одлични мини пунџи и можат да ви послужат како инспирација за вашата фризура.

 

Прегледи:
660
Објавено на:
21.05.2016