Смешни минијатурни фигури кои ќе ве изнасмеат

Создадени за да ве располошат. Смешни, оригинални, со многу хумор … Тоа се минијатурните фигури на Тери Бордер (Terry Border), кои се во состојба да ве изнасмејат до солзи!

 

 

 

 

 

Преземено од terryborder.com


тагови


Коментари

коментари