Мисла на денот: Кога се радуваш, сите се радуваат со тебе….

Кога се радуваш, сите се радуваат со тебе, а кога тагуваш плачеш сам. Така било и така и ќе биде. Среќата да ја споделуваме, болката сами да ја боледуваме.

-Винка Саздова „Полиња со диви нарциси“
Коментари

коментари