Мислевте дека кучињата не знаат да се санкаат? Погледнете го ова неверојатно видео кое ќе ве насмее!

Ова куче има посебна вештина и знае како вистински да му се радува на снегот. Кучињата се интелигентни животни кои многу лесно можат да ги совладаат нашите игри од детството. Погледнете како се санка ова куче и ужива во зимата.
Коментари

[fbcomments]