Мислите дека вашата куќа е мала? Погледнете ги најмалите куќи во светот

И додека некои сонуваат за луксузна куќа, други своите најлуди соништа ги претвориле во реалност. Ова се најмалите куќи во светот. Погледнете каде се наоѓаат овие куќи и како изгледаат.

Шкотска

 

Чешка

 

Помеѓу САД и Канада

 

Тајланд

 

Норвешка

Хотел на Костарика

 

Велика Британија

 

Австрија

 
Коментари

[fbcomments]