Категории

Млад пар од Украина бил врзан со лисици 3 месеци за да спречат раскинување

Викторија Пустовитова и Александар Кудлеј се млад пар од Украина, кој одлучи да ја тестира својата врска на необичен начин.

Кога се скараа околу ова на Денот на вљубените и кога Викторија му се закани на Кудлеј дека ќе се раздели од него, тој и рече дека ќе се врзе за неа. И двајцата се согласија на идејата, тие ставија лисици и на 19 мај, и по 123 ден ги извадоа лисиците. За време поминато врзани, успеаја да надминат некои препреки, но Викторија вели дека сепак сака да живее независно од Кудлеј:

„Сакам да го живеам сопствениот живот и да се развивам како личност независна од Александар“.
„Благодарение на сите што не поддржаа, ова беше интересно искуство и не ми е жал што поминавме три месеци еден до друг“, се заблагодари Кудлеј.

Пред да бидат ставени лисици, парот размислувал и за брак, но по ова, овие планови пропаднале и поради немање приватност.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @sashaplusvika

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @sashaplusvika

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @sashaplusvika

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @sashaplusvika

Прегледи:
190
Објавено на:
11.07.2021