Категории

Млада девојка третирана како кралица од група лавови

Мислите дека сте досега сте ги виделе сите необични работи што некогаш можат да се случат? Размислете повторно!

Оваа млада девојка, која е на долготрајно патување во дивината, сакала да докаже дека животните од дивината се способни да сакаат и да се дружат со нас луѓето. Токму тоа и го потврди!

 

Прегледи:
18
Категории:
Видео · Секојдневие