Младата Лина Пејовска освојува со својот ангелски глас. Слушнете ја изведбата на „Совршен пар“ (ВИДЕО)

Нашата пејачка Лина Пејовска иако има само 16 години, успешно се пробива на нашата сцена нудејќи квалитет, иновативност и вистинско освежување во музиката.

Овој пат уживајте во изведбата на композицијата „Совршен пар“ чија музика е дело на Дарко Димитров, а текстот на Анастасија Ражнатовиќ.

 
Коментари

коментари