Категории

Младата Марија Спасовска со феноменална изведба на евровизискиот хит „Euphoria“(ВИДЕО)

Вокалните способности на нашата Марија Спасовска се добро познати како на нашата публика, така и на интернацинално ниво, а доказ за тоа се многубројните награди на престижните фестивали низ светот. 

Овој пат Марија ни подготви вистинско музичко уживање преку изведбата на познатиот евровизиски хит „Euphoria“ на Loreen. Оваа нумера која воопшто не е едноставна за пеење, во изведба на Марија звучи совршено. Погледнете и уживајте!

Прегледи:
80
Објавено на:
04.05.2018