Категории

Младиот денсер кој стана хит преку ноќ (видео)

Видео-клип во кој седум-годишно дете танцува на песната на Џастин Бибер “Sorry” ги запали социјалните мрежи и стана вистински хит.

Комбинацијата на Бибер и мало момче во еден неверојатен синглет го покажа победникот Џон Филип Бугхав, подобро познат како Баланг (Balang).

Стоејќи наспроти ѕид, Баланг прави неверојатни потези како што се гледа во видеото за песната, носи елек со тигрест принт и розова худи врзана околу половината.

https://www.youtube.com/watch?v=bz2GkxgSGhc

Прегледи:
71
Категории:
Занимливости · Хумор
Објавено на:
01.02.2016