Категории

Мода во минатото којашто денешните генерации не би можеле да ја разберат

Се прашувате која е најсмелата мода во минатото? Фотографиите што следат ќе Ви го доловат вистинското:

1. Шарени чорапи:

2. Тенки веѓи:

3. Пластични балетанки:

4. Тетоважи на долниот дел од грбот:

Прегледи:
262
Објавено на:
13.03.2023