Категории

Модата на улиците во Лондон низ фотографии (ГАЛЕРИЈА)

Жените и девојките во британската престолнина се доказ дека сѐ  може да се искомбинира, да се носи заедно и да се изгледа одлично во тоа – ако се носи со став, самодоверба и гордост.

Прегледи:
357
Објавено на:
03.10.2018