Категории

Модата се менува, но стилот е вечен: Годините не ги спречуваат да бидат најмодерен пар!

Ганер и Брит се пар од Германија чиј елегантен стил го привлече вниманието на милиони луѓе ширум светот. Годините не го спречуваат овој пар да бидат секогаш совршено стилизирани и да ја потврдат изреката дека „Модата се менува, но стилот е вечен“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britt Kanja (official) (@britt.kanja)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britt Kanja (official) (@britt.kanja)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britt Kanja (official) (@britt.kanja)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britt Kanja (official) (@britt.kanja)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britt Kanja (official) (@britt.kanja)

Прегледи:
195
Објавено на:
24.11.2021