Модели кои докажуваат дека убавината е дел од нивната фамилија

Доколку верувате дека шминката не е клучна за убавиот изглед, тогаш не сте далеку од вистината. Ова е дел од моделите од највисоката модна индустрија кои докажуваат дека убавана нависитна постои и дека е дел од нивното семејство.
Коментари

[fbcomments]