Категории

Моделот на фармерки кој морате да го имате оваа сезона

Ова е најпопуларниот модел на фармерки за оваа сезона

Во првите денови од новата година, модниот свет заврти нова страница и својот фокус го стави во создавањето на нова модна приказна во која главна улога ќе ја имаат новите ‘it’ или популарни парчиња. Помеѓу трендовите особено се истакна моделот на фармерки именуван како “paperbag”.

Трендот на paperbag моделот на фармерки започна пред неколку сезони, а сега ќе ја доживее својата најголема популарност. Она што ги прави толку омилени се тоа што се вклопуваат во сечиј стил, го истакнуваат струкот и можат да се комбинираат на безброј начини.