Модерни фризури кои подмладуваат – Само за дамите над 40 години

Секоја жена мора да промени барем три фризури во текот на својот зрел живот, со цел да ја открие онаа која најдобро и прилега

За дамите кои се во својата златна доба, фризерите и стилистите советуваат да носат кратки фризури поради три причини: новиот имиџ и дава самодоверба на жената, а женската коса станува потенка поради хормоналните промени кои доаѓаат со текот на годините, и косата изгледа многу поубаво стилизирана на овој начин.

Поради тоа ви предлагаме 3 модерни фризури кои подмладуваат:

Долг Боб

Меки локни

Шишки

 
Коментари

[fbcomments]