Модна инспирација: Како да ги носите чизмите до глужд оваа пролет

Чизмите не се наменети само за ладните зимски денови, особено чизмичките до глужд. Со нив можете да направите бројни комбинации и во пролет, кога температурите растат и преминуваме на потенка и лесна гардероба. Ова се неколку инспирации за пролетните денови, кога слободно може да ги носите вашите омилени чизмички и да изгледате шик и модерно.
Коментари

коментари