Категории

Модни додатоци кои ќе ви отворат апетит! (ФОТО)

Ви претставуваме колекција на торбички за кои не сме сигурни дали сакаме да ги носиме или изедеме! Неверојатните креации на холандската креаторка Роми де Боми (27) изгледаат како потполно реални торти, хамбургери, чинија со житарици, дури и живо или печено пиле!

Секое парче Роми го создавала од две до четири недели и тоа рачно, користејќи специјална пена за моделирање и обликување. Исто така, торбичките рачно ги исцртала и им дала сосема реалистичен изглед.