Категории

Модниот свет како одвај да ги долека маските за лице: Кога веќе мора да ги носиме, барем нека бидат убави!

Корона Вирусот се појави во европските земји токму во текот на модната недела. Модниот свет не дозволи тоа да биде препрека. Напротив, како одвај да дочекаа да ги стават маските на лице.

Некои модни брендови дури и дизајнираа маски за лице, а луѓето кои ги пратат трендовите ги обезбедија најкреативните примероци за себе.

Дали би носеле некоја од овие маски?

Прегледи:
372
Објавено на:
02.03.2020