Категории

Модно студио Црнокрак со 4 титули на изборот за World Next Top Model 2022 во Бејрут

На изборот за World Next Top Model 2022, што неодамна се одржа во Бејрут, Либан, сите наши 4 претставнички освоија титули, ленти, круни и други награди. Мија Стерјовска, Ана Брзанова, Катарина Јовановска и Ива Пеева се сите членки во Модното студио Црнокрак, кое ја поседува лиценца за нашата држава за овој интернационален избор за модели кој секоја година традиционално се одржува во Бејрут.
“На изборот учествуваа преку 40 девојки од целиот свет и навистина ова претставува огромен успех за Македонија и Модното студио Црнокрак, пресреќни сме сите”, изјави Светлана Црнокрак, која заедно со сопругот Мики е сопственичка на ова наше модно студио.
Прегледи:
224
Категории:
Настани
Објавено на:
07.09.2022