Категории

Моќна фотосесија на жена која се подготвува за битката против најтешката болест

Фотографот Менди Паркс успеал да ја долови убавината, храброста и болката на жената која се бори со рак на дојка. На фотографиите ќе го забележите и сопругот Келси Џонсон како ја бричи главата на својата жена Чарли.

Овие фотографии добиле преку 210 илјади реакции и 215 споделувања за само еден ден, а луѓетоо насекаде околу светот им испраќаат најубави желби на храбриот пар, особено на жената која пред себе има голема битка.

 

Прегледи:
406
Објавено на:
05.09.2019