Категории

Моментот кога лавот за прв пат се запознава со своето новороденче! (ВИДЕО)

Иако вниманието е насочено кон малото неодоливо лавче, моментот помеѓу новороденчето и неговиот татко е најтрогателното нешто што ќе го видите денес. Две генерации се среќаваат за прв пат, а реакцијата на таткото е неверојатна. Многумина се воодушевија од нежноста на големиот лав.


Прегледи:
284
Објавено на:
17.09.2019