Момци, искомбинирајте ја белата маица во „ин“ пролетен стил

Белата боја е неутрална, па затоа може да се комбинира со сите други бои, а белата маица најверојатно е парче облека кое најлесно може да се искомбинира.

Можете да употребите некој од нашите предлози и оваа пролет белата маица да ја искомбинирате во „ин“ пролетен стил.

  1. Бела маица и кошула
  2. Бела маица и кожна јакна
  3. Бела маица и црн дуксер
  4. Бела маица и сако
  5. Бела маица и тексас јакнаКоментари

[fbcomments]