Категории

Можеби звучи неверојатно, но за овие слики не е употребен фотошоп

Светот е неверојатно место и природата изобилува со неверојатни појави кои умеат да не остават без здив. 

Некои моменти се толку неверојатни и се чини дека се плод на нечија фантазија и се вешто изработени на фотошоп, но не е така. Ова се фотографии кои се „уловени“ во вистински момент и ја прикажуваат реалната слика на планетата Земја.