Можете ли да погодите кој познат пејач на млади години беше дел од младинската репрезентација на Македонија?

Можете ли да погодите кој познат пејач на млади години беше дел од младинската репрезентација на Македонија? Станува збор за бројот 7, можете ли да го препознаете?

На оваа фотографија е Македонската младинска репрезентација до 18 години, за време на учество на Европско првенство во Ruzomberog – Словачка (2006). Станува збор за еден од најдобрите стрелци и скокачи во нашата селекција, голема надеж за нашата кошарка, но по ова првенство оди на операција поради  која се оддалечува од спортот и кошарката му станува само хоби а почнува да  се занимава со музика.

Ако сеуште не погодивте за кого станува збор, на следната фотографија сигурно ќе го препознаете …


Со последната фотографија не беше тешко да се погоди дека станува збор за нашиот познат пејач Тајзи.

Најновото парче од Тајзи е Револуција, а како што дознава Среќа МК, тој напорно работи на уште нови проекти како и нов балкански хит кој треба да излезе до крајот на месецов. Среќа Мк ќе биде во тек со сите новости поврзани со Тајзи, и навремено ќе ги соопшти.
Коментари

[fbcomments]