Категории

Музички документарци кои морате да ги погледнете додека трае самоизолацијата

Ви ги издвојуваме најдобрите музички документарци посветени на Витни Хјустон, Тејлор Свифт, Бијонсе и Куинси Џонс

Филмските документарци посветени на познатите ѕвезди кои детално го анализираат нивниот живот се идеален начин да ѕирнеме во светот на нашите омилени музичари и да откриеме какви личности се тие, и покрај се, тие се сепак луѓе од крв и месо како и сите ние и поминуваат низ слични проблеми како и сите нас.
Ви ги издвојуваме надобрите музички документарци кои ќе ве остават без здив и ќе ве натераат длабоко да се замислите.

MISS AMERICANA


HOMECOMING: A FILM BY BEYONCE

QUINCY

WHITNEY: CAN I BE ME