Видео: Најдобрата музика доаѓа од Гевгелија! Слушнете!

Ви претставуваме одлично ремек дело кое ретко се произведува на нашите простори. Момчето кое стои позади ова позитивна мелодија и супер видеозапис е Дејан Малзарков кој има само 22 години и живее во Гевгелија. Деновиве на неговиот канал осамна одличната композиција за која тој вели дека работел цели две години, но на крајот да се му се исплати. Во блиска иднина тој планира да издаде соло албум каде во секоја негова песна ќе има нов гостин- вокал, како што е во овој случај Наталија- девојката позната по музичкото натпреварување „Идол“.

Слушнете…

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=XeK7FDO4Jbs[/tube]
Коментари

коментари