МУЗИКА ЗА ПРИВЛЕКУВАЊЕ ЉУБОВ И СРЕЌА: Оваа мелодија ја лекува срцевата чакра и ја отвора душата

Отворете го срцето и дозволете да ве преплави чиста животна енергија на вашето боженствено битие!

Музиката е на фреквенција од 528 Hz, на музичката скала одговара на тонот на Ми, а е позната и како „фреквенција на љубовта“. Според познатиот автор и хуманитарец, Др. Леонард Хоровиц, таа е клучот за мир во светот.

 

Емитувањето на оваа фреквенција помага да го отворите срцето, носи мир и радост, па дури и го забрзува заздравувањето. Ја активира, балансира и заздравува срцевата чакра, охрабрувајќи нè да ја пробудиме свеста во својот целосен потенцијал. Фреквенцијата 528 Hz резонира во центарот на сонцето, што го потврдија и научниците од НАСА.

Сончевите зраци, виножитото, цвеќињата, тревата, па дури и зуењето на пчелите вибрира на 528 Hz. Природата во рамнотежа вибрира на 528 Hz. Ова е фреквенцијата на самиот живот. Отворете го срцето и дозволете да ве преплави чиста животна енергија на вашето боженствено битие!

Уживајте во вашето патување…
Коментари

[fbcomments]