Категории

На 1-ви декември ќе се одржи првиот соло концерт на скопскиот рапер ЛД Пистолеро во МКЦ

Оваа година стартува Таксират број 21, со шестата ПИН Музичка конференција и шоукејс фестивал, која ќе се одржи од 28-ми до 30-ти ноември во МКЦ. На 1-ви декември ќе се одржи првиот соло концерт на скопскиот рапер ЛД Пистолеро во МКЦ.

По 6 години од првиот соло албум и само неколку месеци од новиот, LD Pistolero official го гази пристојниот пекол на секојдневието и нè носи „Далеку“.

Со прв самостоен концерт без реприза, МКЦ, 1-ви декември, LD Pistolero на Таксират 21!

За новиот албум LD Pistolero вели дека е продукциски мастерпис, лирички прецизен, интересен, доста искрен и многу носталгичен. Прв самостоен концерт без реприза, 1-ви декември, МКЦ, LD Pistolero на Таксират 21! Со многу гости и изненадувања.

Билетите се веќе во продажба во Баду Бар, МКЦ и Котур, како и во продажната мрежа на MkTickets:

www.mktickets.mk/event/ld/
Претпродажба: 300 денари
На врата: 500 денари