Категории

На 13. септември ќе се одржи 31-то Бизнис кафе Македонија

Бидете со нас на 31-то Бизнис кафе Македонија, последното од 5-тата сезона, ќе се одржи на 13.09.2018 година од 18:30 часот во Ревија бар (Лептокарија).

Гости на настанот ќе бидат: Г- а Елена Иванова – Менаџер за туризам во ИМЕ Програмата,  Г-а Емилија Ќелешоска – Основач на Адвокатското друштво ДДК, Г-дин Владимир Косијер – Генерален директор на Пивара Скопје и Г-а Ксенија Николова – Писател и Текстописец

Дојдете подготвени за нова доза на бизнис идеи, инспирација, мотивација, страст и нови контакти.

Билетите се по цена од 300 денари, а истите можете да ги купите 
-online: www.kupikartizase.mk
– На фактура пратете маил на: [email protected] или
– Директно на трансакциска сметка: 210 – 067036660110 (назив на примач: Актива Вел ДООЕЛ – Скопје, НЛБ Банка, цел на дознака: Учество на бизнис настан)