На 14 март ќе се одржи 33. Бизнис кафе Македонија насловено како „Патот кон успехот“

На 14.03.2019 г. од 18:00 часот во кафе барот Umbrella (ГТЦ) ќе се одржи 33 – то Бизнис кафе Македонија кое ќе носи наслов „Патот кон успехот“.

Гости на мартовското Бизнис кафе Македонија ќе бидат ВИНКА САЗДОВА основач и сопственик на ТРИ, ЕЛЕНА ПАНОВА – Маркетинг директор на Вип и МИХАИЛ КИТАНОВСКИ, интернационален бизнис и менаџмент консултант во 25 земји  управител на Д2ЕМ КОНСАЛТИНГ ДООЕЛ Скопје.

Картите по цена од 300 ден., ќе можете да купите:
– На фактура пратете маил на: mkbizniskafe@gmail.com или
– Директно на трансакциска сметка: 210 – 067036660110 (назив на примач: Актива Вел ДООЕЛ – Скопје, НЛБ Банка, цел на дознака: Учество на бизнис настан)
Коментари

[fbcomments]