На 16. декември ќе се одржи информативна работилница за трудници со тимот специјалисти од болницата „Sante Plus“

Научете се’ што ве интересира за бременоста, пopoдувањето и негата на нoвороденчето. Тимот од специјалисти ќе ви одговори на сите прашања и детално ќе ви го објасни високвалитетниот третман кој Sante Plus болницата го нуди на секоја трудница.

Работилницата ќе ја водат еминенти специјалисти д-р Елма Абдула Хасанаговски спец. гинеколог акушер, Примариус д-р Лидија Палашевска спец.анастезиолог и д-р Маја Ангелеска спец. педијатар.

Присуството е бесплатно, а најсреќните ќе ги наградиме со преубави награди и тоа:
• едно бесплатно породување
• три попусти од 50% на породување
• четири бесплатни ехо и CTG прегледи
• бесплатно декорирање на собата и прекрасна фото сесија за секоја присутна дама која ќе одлучи да се породи во нашата болница

Не пропуштајте ја оваа прилика, потврдете го вашето присуство на Фејсбук страната на „Sante Plus Hospital“ со порака или со стискање на опцијата „ќе одам“. Вашето присуство можете да го потврдите и на нивниот Инстаграм профил.
Местата се ограничени.
Коментари

[fbcomments]