На 16. и 17. ноември, Марија Спасовска ќе ја пее евровизиската песна „Дома“ на сцената на Македонска филхармонија

Марија Спасовска ќе ја пее евровизиската песна ,,Дома” на сцената на Македонската филхармонија пред публиката на Златните славејчиња во Скопје на 16.11.2018 и 17.11.2018. Не пропуштајте ги овие два дена, затоа што Марија веќе на 18.11.2018 е во Минск, Белорусија, а на 25.11.2018 на големата сцена во Минск арената ќе ја претставува Македонија на Јуниорската Евровизија 2018.

Слушнете ја песната „Дома“ со која ќе се претстави на најпрестижниот избор за песна на Јуниорската Евровизија.

Не заборавајте: На 23.11.2018 и 24.11.2018 Македонија може да гласа за Марија Спасовска на online линкот кој дополнително ќе го објавиме.

Ова е процесот за online гласањето.
Коментари

[fbcomments]