На 27, 28, 29 и 30 септември, традиционално се одржува манифестацијата денови на македонскиот мед, во Скопје на ул. Македонија!

Дојдете и уживајте дегустирајќи македонски природни пчелни производи (мед, поленов прав, матична млеч, прополис, перга, восок, биомед, јаболков оцет ферментиран со мед, креми на база на пчелни производи, комбинации од мед, бронхомед…).


Овозможете си добра припрема за престојниот период кој следува! Зајакнете го имунитетот и превенирајте на природен начин. Создадете здрава навика и бидете секогаш со енергија!


Оваа богата палета на домашни пчелни производи, и тоа директно од најубавите предели на Осоговските и Малешевските планини, може да ја најдете на штандот на пчеларство СПАСОВИ и во текот на целата година во здрава храна ХЕПИ, нас. Кисела Вода, спроти Општината, до Стопанска банка.

Инфо. 077 553 008
Коментари

[fbcomments]