На 5. декември во Allikas Wedding & Event Center ќе се одржи големиот настан „Конференција за 200 Жени Претприемачки“

На 5. декември, во Allikas Wedding & Event Center со почеток во 8 часот, по втор пат ќе се одржи настанот „Конференција за 200 Жени Претприемачки“ кој оваа година ќе порасне од 100 на 200 претприемачки. 

Забава, инспирација, мотивација, вмрежување – овие четири лозинки накратко ја  опишуваат конференцијата „200 Жени Претприемачки“ што е невообичаен мотивациски настан за жени, кој ќе се одржи 5 декември во Скопје. Овој енергетски ден ќе биде исполнет со знаење, инспирација, добри енергетски и деловни контакти.

На конференцијата ќе има гости – презентери (претприемачи/чки) кои на сликовит начин, со конкретни примери ќе го претстават нивниот пат во претпиемаштвото. Презентерите до сите учесници ќе дадат соодветни насоки и примери како да се биде сè поуспешен во водењето на својот бизнис.

За време на конференцијата:

  • Ќе добиете нови контакти (200 жени на едно место)
  • Ќе ги слушнете вистинските приказни на жените кои, иако го знаат вкусот на неуспехот, ја искористиле својата внатрешна сила за да успеат – ќе покажат како го сториле тоа.
  • Тие ќе докажат начини како да направите разлика во бизнисот, односите и приватниот живот
  • Тие ќе ве инспирираат да работите и да наполните енергија за да направите разлика
  • На конференцијата ќе слушнете како до поголем успех во бизнисот, финансиите, маркетингот и животот.
  • Значајни предавања и од експерти за женско претприемништво

Ние жените знаеме што ни е потребно, што нè интересира и каде сме најсилни, но многу е поубаво чувството кога сето тоа ќе го доживееме заедно! За време на конференцијата ќе можете преку директни продажни состаноци, своите услуги или производи да им ги понудите на голем број претпријатија на сесијата наречена speed dating.
Коментари

коментари