На овие близначиња не им се потребни цртани филмови, нив ги забавуваат домашните миленичиња! (ВИДЕО)

Мислењата околу тоа дали е можно бебето да расте заедно со домашно милениче се поделени. Оние кои чуваат кучиња, мачки, птици или некое друго милениче во куќата ќе ви гарантираат дека тоа е возможно, па дури и дека е пожелно децата да растат со животни.

Добар пример за тоа се близнаците од ова видео кои имаат две домашни миленичиња, кучиња од расата корги. Кога тие ќе почнат да се бркаат по собата, децата не можат да го сокријат своето воодушевување.

Source: Hyper corgis send twins into giggle fit by Badgergirl10
Коментари

[fbcomments]