На црвениот тепих убавици, во реалноста ниту просечни: Вака изгледаа ѕвездите без шминка во 208 година!

Во текот на големите и свечени настани честопати не преплавуваат слики од гламурозните диви кои гордо ги покажуваат своите тоалети и беспрекорниот изглед. Меѓутоа, кога папараците ќе ги фотографираат на улица, честопати не можеме да ги препознаеме.

Многу од нив делуваат просечно со масна коса, без градник, со пеги на лицето и запуштена гардероба. Сега знаеме: за една жена да изгледа како ѕвезда, потребни се армија луѓе „вооружани“ со шминка и совршена гардероба.
Коментари

[fbcomments]